Chardonnay RESERVA, pozdní sběr, suché,2021, Piálek a Jäger
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína:
Kořenité: Vanilka
Karamelizované: Med, Karamel
Kouřové: Mírně ožehnuté dřevo
Zemité: Pazourek, Slanost minerálu
Mikrobiologické: Máslo, Kvasnice, Bílý chléb
Tropické ovoce: Ananas, Cukrový meloun, Marakuja, Mango
Sušené ovoce: Sušená meruňka, Sušený banán
Vařené ovoce: Pomerančová marmeláda, Kandované ovoce
| Kategorie: | Vína dle vinařů |
|---|---|
| Barva: | Bílé |
| Jakostní zatřízení: | Pozdní sběr |
| Zbytkový cukr: | Suché |
| Odrůda: | Chardonnay |
| Původ: | Nový Šaldorf, Znojemská podoblast, Morava |
| Vinařství: | Piálek a Jäger |
| Ročník: | 2018 |
| Pocitový projev kyselin: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pocitová sladkost: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Chuťová intenzita: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dochuť: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tělnatost vína: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Vyzrálost: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Potenciál k zrání: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Komplikovanost k pití: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Projev nazrávání na sudu: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Intenzita buketu: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína:
Kořenité: Vanilka
Karamelizované: Med, Karamel
Kouřové: Mírně ožehnuté dřevo
Zemité: Pazourek, Slanost minerálu
Mikrobiologické: Máslo, Kvasnice, Bílý chléb
Tropické ovoce: Ananas, Cukrový meloun, Marakuja, Mango
Sušené ovoce: Sušená meruňka, Sušený banán
Vařené ovoce: Pomerančová marmeláda, Kandované ovoce
"
Procento alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75 l
Výrobce: Vinařství Piálek a Jäger s.r.o., K tunelu 1709, 671 81 Nový Šaldorf Sedlešovice,
Země původu: Česká republika
Skladujte do 18°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


